transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cat costa produsele sportive de buna calitate

Cat costa produsele sportive de buna calitate

Poti alege produse sportive de buna calitate fara sa platesti prea mult, daca stii cum sa alegi... furnizorul! Un pret mare la o minge de fotbal intr-un magazin oarecare, online sau offline, nu iti garanteaza ca esti pe cale sa achizitionezi un produs de calitate ridicata. Poate fi vorba pur si simplu de un adaos comercial foarte ridicat al comerciantului...

O varianta foarte buna este sa te orientezi catre produsele marca proprie ale retailerilor. Asa cum o faci in retailul FMCG, poti proceda si cand vine vorba de articole sportive. In Romania, cea mai buna varianta este sa alegi produse de la Decathlon. Daca esti in cautare, de exemplu, de mingi de fotbal din piele, nu este necesar sa cumperi neaparat produse de la marcile consacrate. Desigur ca le gasesti si pe acestea in magazinele Decathlon, dar mult mai convenabil este sa cumperi mingi de fotbal marca Kipsta, brand propriu al retailerului mai sus mentionat.

Produsele Kipsta sunt realizate exclusiv pentru Decathlon, iar preturile pot parea incredibil de mici. Toate mingile sunt originale, produse cu atentie, din materiale de calitate. Sunt tinute la nivel minim costurile de productie, iar volumele mari de vanzari realizate la nivel mondial in magazinele Decathlon permit preturi de raft atat de joase. Produsele inglobeaza de asemenea costuri minime de marketing si publicitate - iata un alt avantaj pentru client.

Cei de la Decathlon au mai multe marci proprii, pe diverse segmente de produse. In toate cazurile se aplica aceleasi valori. Ai chiar 2 ani garantie la produse, ceea ce nu se ofera nici la multe dintre produsele comercializate sub branduri de top.

Sportul poate sa fie accesibil, in Romania si oriunde. Clientul are insa "obligatia" sa verifice cu atentie furnizorul si produsele. Alegand insa un brand de acest gen, siguranta este implicita. Pe decathlon.ro se poate cumpara orice extrem de simplu. Exista varianta de a comanda cu livrare prin curier, dar si de a solicita ridicarea produselor dintr-un magazin fizic. In plus, clientii pot urmari in timp real stocurile din magazine, deci evita sa faca drumuri inutile catre magazinul offline din apropiere si merg mereu la sigur!

In concluzie, cat costa produsele sportive de buna calitate? Mai putin decat ai fi tentat sa crezi!

Cititi mai multe articole din arhiva Play News