transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cum sa-ti cresti sansele de castig la pariuri sportive

Cum sa-ti cresti sansele de castig la pariuri sportive

Romanii sunt mari pasionati de pariuri sportive, dar si mari pasionati de tehnologie. Cu audiente foarte mari la TV la evenimentele din lumea sportului, dar si cu viteze de internet care ne fac cunoscuti in intreaga lume, nici nu este de mirare ca piata romaneasca a devenit una de mare interes pentru casele de pariuri online. Acest lucru se intampla in conditiile in care piata locala a devenit una reglementata si perfect functionala. Marile agentii de pariuri sportive platesc taxe in Romania si raspund in fata autoritatilor pentru activitatea ce ii implica pe utilizatorii romani. Rezulta mai multa siguranta pentru jucatorii locali, dar si un plus de etica si o normalitate la nivel de economie si societate.

Diverse sondaje au indicat de-a lungul timpului ca foarte multi romani au pariat cel putin o data la case de pariuri sportive, iar pasiunea pentru fotbal este cea care determina cele mai multe bilete jucate. Dincolo de studii si statistici, este de ajuns sa privim numarul mare de agentii de pariuri sportive, precum si aglomeratia din multe dintre acestea, mai ales inainte de meciuri de top. Si totusi, aglomeratia nu mai este ca pe vremuri, de cand pariurile online castiga tot mai mult teren...

Cum sa-ti cresti sansele de castig la pariuri sportive? Un prim element ar fi... sa joci online si nu offline. De ce pariuri online? Pe langa faptul ca este mai simplu si mai comod sa pariezi, poti analiza mai bine cotele, poti cauta informatii pe website-urile de sport si poti vizita chiar si portaluri online specializate in oferirea de pronosticuri, ponturi de pariere, cote de top pentru biletul zilei. Un om informat, care are posibilitatea de a studia cu atentie toate detaliile, sigur va avea mai multe sanse de castig.

Apoi, este bine sa nu te grabesti si sa te uiti mereu pe statistici. Trecutul se poate repeta adesea, o arata istoria, inclusiv in sport. Dincolo de date si cifre, trebuie sa "simti" cat mai bine jocul, sa incerci sa anticipezi si lucrurile evidente, dar si pe cele mai putin evidente. Poti incerca sa joci pe risc minim si sa speculezi cat mai bine oferta agentiilor de pariuri. Cel putin online, casele de pariuri impresioneaza la capitolul varietate.

Mai important decat sa castigi ar fi... sa nu pierzi. Asadar, poti sa gasesti sisteme prin care sa te protejezi de eventuale surprize, sa joci in paralel astfel incat sa risti cat mai putin sa pierzi sume mari. Tot online poti sa profiti si de bonusurile consistente propuse de casele de pariuri. De la bonusul de bun-venit si pana la cele de fidelizare, toate te ajuta sa poti acumula castiguri mai mari. Exista si unele pariuri fara risc, unde agentia de pariuri iti returneaza suma plasata, daca nu ai reusit sa nimeresti pronosticul corect.

Asadar, o multime de beneficii si oportunitati, cele mai multe doar in mediul online. Poti juca inclusiv de pe smartphone sau tableta, deci poti avea jocul cu tine oriunde si oricand. Nu uita sa alegi exclusiv website-uri licentiate in Romania, pentru a te proteja inclusiv de eventuale amenzi din partea autoritatilor.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News