transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Analiza adversarilor si instinctul la jocul de poker

Analiza adversarilor si instinctul la jocul de poker

Cei mai multi romani au invata jocul de poker de la prieteni sau rude, alaturi de alte jocuri de carti. Pokerul este insa probabil cel mai palpitant joc de acest gen. Desi aparent simplu, pokerul provoaca jucatorii sa fie extrem de atenti la miscarile adversarilor. Castiga nu neaparat cel care are cel mai mult noroc, ci cel care stie cum sa-si construiasca o strategie in functie de ceea ce se intampla la masa de joc. A "citi" reactiile celorlalti jucatori te ajuta sa actionezi in favoarea ta.

Inclusiv atunci cand joci poker online, analiza atenta este absolut necesara. "Majoritatea jucatorilor buni de poker au capacitatea de a transa in favoarea lor deciziile din timpul unui joc, jucatorii grozavi au in plus curajul de a-si asuma consecinta propriilor decizii. Odata ce jucatorii invata sa citeasca jocul si sa intuiasca mainile pe care adversarii lor le joaca in anumite circumstante, din moment jucatorilor acestora li se dezvolta abilitatea de a actiona in functie de ceea ce au decriptat privind jocul", subliniaza cei de la Unibet pe site-ul oficial. In prezent, acest operator de jocuri de noroc ofera si romanilor acces in mod legal la poker online, ba chiar printr-o oferta speciala de bun venit pentru jucatorii care se inregistreaza pe unibet.ro in perioada urmatoare.

Examinand jocul adversarilor, ai sanse bune sa intelegi unde sunt vulnerabilitatile lor, mai ales ca adesea poti gasi jucatori incepatori sau care trateaza jocul de poker in mod superficial. Desigur, daca intervin si alte aspecte sau daca te confrunti cu profesionisti care stiu sa te induca pe o pista gresita, poti cadea in capcana. Aceasta este si frumusetea jocului de poker, un duel linistit nu doar al cartilor, ci si al gesturilor, reactiilor, strategiei in general.

Daca iti doresti sa participi in viitor chiar la turnee de poker, te poti antrena online. Pe site-ul Unibet gasesti o multime de ponturi in domeniu. Spre exemplu, poti citi despre slow-playing (sau jocul lent - in limba romana). Este vorba despre un mod de abordare in pokerul online prin care se ascunde puterea mainii, intinzand de fapt adversarilor o cursa. Tinand cont ca miza jocului de poker este castigarea a cat mai multi bani de la adversarii tai, prin slow-playing reusesti de fapt sa ii determini indirect pe acestia sa plaseze mai multi bani in pot inainte ca tu sa iti dezvalui mana. Altfel spus, iti asiguri castigarea unei sume mai mari.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News