transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Topul caselor de pariuri online in Romania

Topul caselor de pariuri online in Romania

Din ce in ce mai multe persoane din Romania devin interesate de case pariuri online. Cei mai multi oameni au pariat deja in mediul offline si doresc sa profite de avantajele internetului pe acest segment. "Sunt din ce in ce mai multi cititori care intreaba si cer recomandari referitor la casele de pariuri online", se precizeaza pe website-ul ponturi-bune.ro.

In tabelul de pe acest website exista un top, o scurta descriere si bonusul de bun venit acordat noilor clienti de fiecare casa de pariuri in parte. Astfel de ponturi pariuri sunt foarte utile mai ales celor care nu au experienta relevanta in mediul online.

Topul caselor de pariuri online in Romania, prezentat in sursa citata mai sus, include urmatoarele branduri: Unibet, sportingbet, winmasters, betfair, 888sport si Netbet. Tot mai multa popularitate capata winmasters.com, care se promoveaza in prezent printr-o campanie publicitara online si offline, in calitate de "primul site de pariuri autorizat in Romania". In plus, winmasters propune un bonus consistent de 100%, pana la 200 de lei. De asemenea, exista adesea promotii, iar parierea se poate face live de oriunde.

Pentru si mai multe ponturi de pariere, se poate accesa ponturi-pariuri.ro. Nu trebuie ignorate informatiile de tip biletul zilei - informatii utile in fiecare zi, pentru cei ce doresc sa parieze pe orice platforma de specialitate. Multe alte articole despre pariuri online sunt disponibile oricand, iar utilizatorii au de asemenea posibilitatea de a interactiona pe forum si nu numai.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News