transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cupa Davis by BNP Paribas - Tenis Club IDU din Mamaia va gazdui intalnirea Romania-Slovacia

Cupa Davis by BNP Paribas - Tenis Club IDU din Mamaia va gazdui intalnirea Romania-Slovacia

Federatia Română de Tenis va organiza întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas, România-Slovacia, contând pentru turul 2 din Grupa I, Zona Euro-Africană, din perioada 17-19 iulie 2015, pe terenul central al Clubului ”IDU” din Mamaia, Constanta.

George Cosac, presedintele Federatiei Române de Tenis: ”În urma solicitării noastre către cluburile din tară, pentru a găzdui întâlnirea de Cupa Davis, România-Slovacia, pe adresa federatiei au venit mai multe cereri. Le-am analizat pe toate si având în vedere respectarea normelor ITF în ceea ce priveste organizarea unei astfel de competitii, continuarea ideii de a promova evenimentul în cât mai multe orase din tară, precum si dorinta jucătorilor si a staff-ului echipei de Cupa Davis a României, am hotărât ca de data aceasta să ajungem la Constanta, pe terenul central de la Tenis Club ”Idu”. Vreau să le multumesc tuturor cluburilor care s-au arătat dornice să ne ajute si, cu sigurantă, vom colabora în acest sens, cu alte ocazii. Locul ales, unul de referintă pentru o parte din echipă, sperăm să fie de bun augur pentru băietii nostri, care vor face tot posibilul să califice România în barajul spre elita mondială. Acest lucru va fi posibil si cu ajutorul fanilor pe care îi asteptăm în număr cât mai mare”.

Andrei Pavel, căpitanul-nejucător al echipei de Cupa Davis a României: ”Avem în fată un meci foarte important, cu Slovacia, care ne poate readuce mai aproape de elita mondială. Mă bucur că orasul Constanta a fost ales să găzduiască această întâlnire. Oriunde am juca în România ne simtim ”acasă”, dar să joci în orasul natal  e o motivatie în plus. Pe lângă locul de desfăsurare, sustinerea suporterilor este crucială, si sunt sigur că si la Constanta vom avea fani multi si înfocati, care vor umple arena si care ne  vor ”ridica” în momentele-cheie”.

Alina Idu, Manager Tenis Club Idu: "Ne onorează decizia Federatiei Române de Tenis privind găzduirea meciurilor de Cupa Davis. Desfăsurarea acestui eveniment pentru  a doua oară la Constanta, cât si prezenta costăntenilor Andrei Pavel si Horia Tecău, componenti ai echipei României, vor aduce un plus de mândrie iubitorilor de tenis de la malul mării. Tenis Club Idu  Mamaia vă asteaptă să ne bucurăm de tenis împreună".

Echipa, care va câstiga întâlnirea de Cupa Davis România-Slovacia, se va califica în barajul pentru Grupa Mondială, în timp ce echipa care pierde va merge în turul 1 din Grupa I, Zona Euro-Africană.

România si Slovacia s-au mai întâlnit o singură dată în această competitie, în 2002, în Slovacia, când tricolorii (Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu si Victor Hănescu), au câstigat întâlnirea, cu scorul de 4-1.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News