transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Wesley Sneijder, preferatul lui Mourinho pentru Balonul de Aur

Wesley Sneijder, preferatul lui Mourinho pentru Balonul de Aur

Antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat miercuri că preferatul său pentru trofeul Balonul de Aur în acest an este olandezul Wesley Sneijder, fostul său elev de la Inter Milano.


"I-aş acorda Balonul de Aur lui Sneijder. Nu spun că este mai bun decât Inesta, însă a avut un sezon mai bun decât jucătorul Barcelonei, cu mai multe partide disputate. Iniesta a jucat mai bine la Cupa Mondială, însă Balonul de Aur nu este atribuit pentru evoluţia de la această competiţie, ci pentru întregul sezon, iar Sneijder a avut un sezon fantastic, a disputat două mari finale în acest an, cea a Ligii Campionilor şi apoi pe cea a Cupei Mondiale", a precizat Mourinho.


Antrenorul portughez a adăugat că, în opinia sa, pe locul al doilea, după Sneijder, s-ar clasa Xavi şi abia apoi colegul acestuia de la FC Barcelona, Iniesta.


Referindu-se la transferul lui Ibrahimovic la AC Milan, Jose Mourinho a declarat că preferă ca suedezul să joace la echipa italiană decât la FC Barcelona, marea rivală a lui Real Madrid.


Material furnizat de Agerpres

Cititi mai multe articole din arhiva Play News