transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Prezentare achiziţii Steaua

Prezentare achiziţii Steaua

Vineri au fost prezentate ultimele patru achiziţii ale steliştilor : fundaşul George Ogăraru, mijlocaşul Andrei Ionescu, extrema portugheză Antonio Semedo şi atacantul bolivian Ricardo Pedriel.
''Acum 6-7 luni am spus că vreau să facem la Steaua o echipe precum Arsenal, de tineri, care să joace în viteză, iar apoi am zis că vreau o echipă ca naţionala Spaniei, care e campioană europeană. Sper să ne apropiem de acest vis, ca Steaua să joace ca pe vremuri, în viteză, să spulbere adversarii'', a declarat finanţatorul Gigi Becali.
''Sper să progresăm şi echipa să facă faţă în grupele Ligi Campionilor'' adăugat acesta după ce a recunoscut că echipa era cotată mult mai slab în sezoanele trecute din Champions League când steliştii erau conduşi de Lyon cu 3-0 sau de Real Madrid cu 4-1, pe teren propriu.
''Ionescu e un fotbalist care poate intra în joc la vârsta de numai 20 de ani, Pedriel e un atacant de clasă, loveşte mingea bine cu ambele picioare, are simţul porţii, dar îi mai trebuie timp să se acomodeze. Nu putem lua jucători consacraţi, pentru că ei costa 10-15 milioane de euro. Ogăraru nu mai are nevoie de prezentare, a venit gratis, sub formă de împrumut, dar am vrut să-l iau definitiv. Iar Semedo e febleţea mea de mult timp'', a mai spus Gigi Becali.
Ogăraru a mărturisit că a venit la Steaua pentru a juca în Champions League : ''Am venit pentru Champions League, pentru că la Ajax n-am reuşit. E o competiţie foarte importantă şi a fost un motiv în plus pentru care mi-am dorit să mă întorc. În plus, a contat şi situaţia mea la Ajax, unde eram rezervă. Am venit să muncesc pentru a juca titular şi acest lucru nu are nicio legătură cu faptul că Marius Lăcătuş e naşul meu''.
Recunoscător este şi jucătorul Andrei Ionescu care spune că a fost visul lui să evolueze la Steaua, ''Mulţumesc pentru încrederea acordată, mai ales că transferul vine după o perioadă foarte grea pentru mine, în care nu am jucat'', a afirmat fotbalistul venit de la Universitatea Craiova.
Bolivianul Pedriel, venit de la Wilsterman, consideră că Steaua e o echipă foarte mare, care se luptă pentru primul loc tot timpul. Speră să joace şi să ajute formaţia din Ghencea.

 

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa AGERPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News