transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Clasamentul FIFA

Clasamentul FIFA

Miercuri FIFA a făcut publicităţii clasamentul mondial al naţionalelor, în scădere cu doua locuri. Acum naţionala României ocupă locul 13 cu 1007 puncte la mare distanţă de adversarele ei din preliminariile Cupei Mondiale 2010. Astfel Lituania a urcat 5 locuri şi se găseşte acum pe 54, în vreme ce Insulele Feroe, cu care tricolorii vor juca pe 10 septembrie, se află pe 198, după ce a pierdut două locuri, Franţa a urcat un loc şi se află acum pe 11, Serbia a urcat şi ea o treaptă, pe 33, în vreme ce Austria a pierdut două poziţii şi este acum pe 101.
În clasamentul general, se menţine pe primul loc Spania, cu 1565 puncte, urmată de Italia, 1339 p, care a urcat un loc, şi Germania, 1329 p, care a coborât un loc, etc.

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa ROMPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News