transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Clasic versus online in alegerea unei rochii de seara

Clasic versus online in alegerea unei rochii de seara

Stim deja ca internetul este o buna alternativa de shopping. Este insa varianta cea buna atunci cand avem nevoie de o rochie de seara, o rochie pentru o ocazie speciala - nunta, banchet, aniversare, petrecere de orice fel? Exista, desigur, avantaje si dezavantaje in cazul unei astfel de alegeri.

Cel putin aparent, principala bariera in e-commerce este legata de posibilitatea de a atinge si mai ales de a proba respectivul articol, ceea ce, in magazinele clasice, se poate face. Totusi, exista tot mai multe magazine online care au gasit solutii si in aceasta privinta. Unele ofera posibilitatea de a proba in showroom-uri, altele au chiar retele de puncte de vanzare offline, combinand astfel cele doua "lumi" de shopping. Sa nu uitam si de un avantaj general al comertului online, garantat de legislatie: clientul poate returna rochia comandata fara a invoca un motiv, intr-un anumit interval de timp.

Unele persoane pot sa fie nemultumite de timpul de livrare al produselor, dar de obicei in 24 - 48 de ore comanda ajunge la adresa indicata de cumparator. Exceptii sunt cazurile speciale: produse personalizate ori unde se solicita personalizare, problemele de stoc ale comerciantilor si perioadele extrem de aglomerate in e-commerce si in curierat in general (de exemplu Black Friday si finalul de an).

Pentru rochii de seara elegante, online-ul este totusi locul in care gasesti cea mai mare varietate de produse. Exista magazine ce expun foarte multe modele de rochii, iar un alt avantaj este legat de pret: gasesti articole pe toate segmentele de pret. Dincolo de design si de brand, este foarte relevant raportul calitate - pret. Nu conteaza locul unde doresti livrarea, intr-o localitate mai mica sau mai mare, curierul va ajunge la tine pentru a-ti livra comanda.

Cel mai probabil, de la fotografia pe care o vezi online cu rochia de seara aleasa, tot la online vei ajunge, intr-un mod diferit: postand pe retelele de socializare fotografii de la evenimentul la care ai participat, purtand rochia astfel achizitionata. De la like-ul tau (prin decizia de cumparare) se va ajunge la mult mai multe like-uri pe care le vei atrage cu rochia de seara preferata.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News