transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Meciul Dundee United-Glasgow Rangers, amânat după decesul preşedintelui lui Dundee

Meciul Dundee United-Glasgow Rangers, amânat după decesul preşedintelui lui Dundee

Meciul din campionatul Scoţiei dintre echipele Dundee United şi Glasgow Rangers, care ar fi trebuit să se desfăşoare sâmbătă, a fost amânat în semn de omagiu pentru preşedintele clubului Dundee, Eddie Thompson, care a decedat miercuri în urma unui cancer la prostată, a anunţat Liga scoţiană (SPL).


"Eddie era o sursă de inspiraţie pentru multe persoane din cauza entuziasmului său incredibil pentru Dundee United, Ligă şi fotbal în general. Este o mare pierdere pentru sportul nostru", a declarat Lex Gold, preşedintele SPL.


Înaintea tuturor meciurilor care se vor disputa în acest weekend în campionatul Scoţiei se va proceda la un minut de aplauze pentru Eddie Thompson.

 

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa AGERPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News