transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Reacţii după meciul Steaua - Pandurii

Reacţii după meciul Steaua - Pandurii

Deşi meciul cu Pandurii  a fost doar mulţumitor,a adus celor de la Steaua un rezultat bun. Reacţiile acestora nu tind să apară. Goian declară pe site-ul oficial al roşi-albaştrilor că ''ştiam că meciul cu Pandurii va fi greu, pentru ca ei au o echipa bună. Am fost puţin obosiţi după meciul cu Galatasaray, dar importante sunt cele trei puncte pe care le-am obţinut'', apoi adaugă  ''vrem să luptăm pe toate fronturile, atât în campionat, în Liga Campionilor, dar să nu uităm şi Cupa României. Avem un lot numeros şi valoros şi putem să ne descurcăm în toate competiţiile''.
Toja l-a  sfârşitul meciului a declarat  faptul că un singur gol nu era de ajuns: ''Am jucat de aşa manieră încât să câştigăm. Am obţinut trei puncte foarte importante. Am controlat jocul şi este păcat că nu am înscris mai multe goluri''. Acesta este mulţumit şi de jocul coechipierului său Abel Gomez Moreno, care se află la primul meci pentru Steaua, fiind  încântat pentru faptul că publicul i-a scandat numele.
Moreno, citat de site-ul grupării din Ghencea declară după meci: ''A fost bine la primul meu meci pentru Steaua. Mă simt foarte bine la Steaua şi sunt mulţumit de faptul că sunt aici. Mă înţeleg foarte bine cu colegii mei, mai ales că mulţi dintre ei sunt vorbitori de limbă spaniolă. Sunt bucuros că publicul din Ghencea m-a primit bine şi le mulţumesc tuturor pentru acest lucru'' după ce a jucat 61 de minute pentru Steaua şi a fost înlocuit cu portughezul Tiago Gomes.
Aceasta etapă a venit după un meci obositor pentru Steaua , cel cu Galatasaray, dar devotamentul şi noile achiziţii au arătat faptul că merită să iasă învingătoare în toate competiţiile după spusele jucătorilor.
Steaua Bucureşti a învins cu scorul de 1-0 (1-0) pe Pandurii Tg Jiu, luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci al etapei a şasea a Ligii I de fotbal. Unicul gol al meciului a fost marcat de Lovin, în prelungirile primei reprize (45+1).

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa ROMPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News