transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Mijlocaşul Hatem Ben Arfa, încântat de revenirea în naţionala franceza

Mijlocaşul Hatem Ben Arfa, încântat de revenirea în naţionala franceza

Mijlocaşul francez Hatem Ben Arfa (21 ani) s-a arătat relaxat în faţa presei, marţi, la Clairefontaine, în prima zi a cantonamentului echipei de fotbal a Franţei, care pregăteşte deplasarea de sâmbătă pentru meciul cu România din preliminariile CM-2010.


Jucătorul lui Olympique Marseille a revenit în naţională cu plăcere, după ce făcuse parte din cei şapte jucători ''excluşi'' de Domenech înaintea Euro-2008.


''Sunt mulţumit că mă aflu aici. Este o plăcere să revezi persoane pe care le cunoşti. Trebuie să ne pregătim bine pentru sâmbătă, pentru că va fi dificil, contrar a ceea ce se poate crede. Dacă vom câştiga, va fi o foarte mare performanţă, care ne va face o deosebită plăcere'', a declarat Ben Arfa, citat de L'Equipe.


Întrebat ce aşteaptă Raymond Domenech de la ei la acest meci, mijlocaşul a spus: ''Aşteaptă ca noi să dăm totul. Va trebui să respectăm consemnele colective şi abia apoi fiecare poate aduce tuşa sa personală. Cu toţii avem un registru diferit. Fie că joc la club sau la naţională, vreau să realizez lucruri bune şi să câştig''.


referitor la situaţia lui Domenech la conducerea selecţionatei, Ben Arfa a spus că ''nu este treaba noastră. Jucătorii nu decid soarta selecţionerului. Încercăm să facem abstracţie de asta, deoarece obiectivul colectiv este de a ne califica la Cupa Mondială 2010. Nu pot spune dacă asta ne va tulbura sau ne va da forţă. De fapt subiectul se află mai mult în mass-media, care inflamează lucrurile. Asta este problema antrenorului, dar el are întotdeauna aceeaşi atitudine. Nu s-a schimbat cu nimic. Pe noi nu ne interesează, nu este problema noastră şi totul decurge bine''.


În ceea ce priveşte neconvocarea sa la Euro, mijlocaşul francez spune că deja a uitat acest lucru. ''Asta este de domeniul trecutului, acum trebuie să ne gândim la viitor, la Mondialul care vine. Însă această neconvocare m-a întărit, m-a făcut să înţeleg multe lucruri. În viaţă există suişuri şi coborâşuri. O zi cu ploaie, alta cu soare. Sunt lucruri pe care trebuie să le accepţi. Cu toţii murim într-o zi. Când ai o decepţie, încasezi, apoi treci la altceva''.


Ben Arfa nu se speră deja la un post de titular dar ar vrea să fie performant şi să-şi arate calităţile, chiar şi într-un amical, deoarece totul trebuie luat etapă cu etapă. Să joace bine sâmbătă este primul său obiectiv.


Întrebat pe ce post preferă să evolueze, Ben Arfa spune că vrea să răspundă prezent la toate posturile ofensive, deoarece nu are un post preferat.

 

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa AGERPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News