transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Cu gândul la victorie

Cu gândul la victorie

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă de luni de la Mogoşoaia fundaşul echipei FC Porto, Cristian Săpunaru a spus ca tricolorii intră pe teren cu gândul la victorie , în meciul cu Lituania. ''Este o grupă foarte grea, dar pornim încrezători la un nou drum. Vom intra pe teren doar cu gândul la victorie''
La fel de încrezător acesta doreşte să iasă din dubla cu Lituania si Insulele Feroe cu maximum de puncte iar în ceea ce priveşte postul său când a fost întrebat a declarat că ''Cine va fi mai pregătit dintre mine şi Contra va juca titular''.
De la un subiect la altul el a fost întrebat de acomodarea din campionatul portughez şi a recunoscut schimbarea de mediu şi de mentalitate pe care a întâlnit-o acolo.
În altă ordine de idei, Săpunaru a spus: ''Adrian Mutu şi Cristian Chivu nu mai au nevoie de prezentări. Accidentele fac parte din fotbal. Cine îi va înlocui trebuie să joace bine''.

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa ROMPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News