transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Convocare surpriză

Convocare surpriză

''Mă bucur că am fost convocat. Este bine că se ajunge şi din provincie la echipa naţională. Sincer, nu mă aşteptam să fiu convocat'' a spus Marian Aliuţă, mijlocaşul echipei FC Vaslui,  luni, în cadrul unei conferinţe de presă, entuziasmat de convocarea la echipa naţională. Această convocare s-a datorat jocului pe care acesta l-a prestat în campionat lucru pe care fotbalistul a ţinut să-l menţioneze. Întrebat care sunt şansele României la calificarea în turneul final la CM din 2010, Aliuţă a spus: ''România are şanse de calificare. Dar grupa noastră este grea. Aici au şanse reale Franţa, România şi Serbia''.
În legătură cu desfăşurarea campionatului intern de fotbal, Marian Aliuţă a fost întrebat dacă jucătorii din echipa sa se gândesc deja la cucerirea titlului, în actuala ediţie. Jucătorul a răspuns să FC Vaslui joacă la victorie în fiecare etapă.

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa ROMPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News