transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Piţurcă nemulţumit!

 Piţurcă nemulţumit!

Selecţionerul român este nemulţumit de situţia în care se află jucătorii săi. El a declarat luni dimineaţă că nu este mulţumit de echipa pe care o va avea în primele meciuri care conteză pentru campania de calificare la Cupa Mondială FIFA 2010, zona Europa, grupa a 7-a deoarece cei mai valoroşi jucători, Adrian Mutu şi Cristian Chivu sunt accidentaţi iar datorită meciului Stelei de luni seară nu va  avea deasemenea toţi jucătorii disponibili.
''Începe o nouă campanie de calificare pentru Cupa Mondială, dar din păcate nu este un moment bun pentru echipa naţională. Cei mai valoroşi fotbalişti sunt accidentaţi, însă noi ne-am pregătit şi pentru această variantă. O echipă nu stă în 1-2 jucători, deşi orice antrenor vrea să dispună de cei mai buni jucători ai săi'', a declarat Victor Piţurcă.
Selecţionerul a mai spus că o altă nemulţumire vine din partea Ligii, poate şi a federaţiei, dar şi a clubului Steaua, privind programarea meciului de luni seara, din Liga I. El speră să nu mai întâlnească în viitor această situaţie.
Piţurcă a precizat că este foarte grav că jucătorii au fost întrebaţi şi au dorit să joace luni: ''Cei de la Vaslui au putut să joace joi şi duminică''
Selecţionerul a mai adăugat în cadrul conferiţei de presă de la Mogoşaia că revenirea jucătorilor în campionatul intern nu este prea bine venită deoarece acest lucru demonstreză faptul ca aceştia nu s-au integrat la cluburile din străinatate şi reprezintă un pas înapoi pentru ei. Piţurcă a spus că aceste două meciuri sunt foarte importante pentru selecţionata noastră dorind să ia toate cele 6 puncte din întâlnirile cu Lituania şi Insulele Feroe din grupa a 7-a, însă nu trebuie uitată valoare Lituaniei care a acumulat multă experienţă în ultima perioadă.
Echipa naţională de fotbal a României s-a reunit la Mogoşoaia pentru primele două jocuri din cadrul campaniei de calificare la Cupa Mondială FIFA 2010, zona Europa, grupa a 7-a, contra Lituaniei (stadion 'dr.Constantin Rădulescu' din Cluj, 6 septembrie, ora 21,00) şi Insulelor Feroe (stadion 'Torsvollur' din Torshavn, 10 septembrie, ora 17,30, adică 19,30 - ora României).

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa ROMPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News