transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

"Nu am văzut niciun atacant pe bancă"

Prima etapă din Primera Division a fost dezastroasă pentru Real Madrid care a fost învinsă pe teren propiu de Deportivo La Coruna (1-2) duminică seara. Antrenorul campioanei Spaniei se arată dezamăgit de soluţia ofensivă pe care o are, informează AFP.
"Nu am văzut niciun atacant pe bancă. M-am uitat în stânga mea şi nu era niciunul", a declarat Schuster la conferinţa de presă ce a avut loc după partida de la La Coruna. Germanul a folosit formula ofensivă de bază în frunte cu Raul, Van Nistelrooy şi Higuain, fără a putea conta pe Robinho, care şi-a exprimat dorinţa de pleca la Chelsea şi nu a fost convocat pentru acest meci şi Saviola, argentinianul fiind accidentat, se află în perioada de recuperare.
Resemnat oarecum după această partidă germanul adaugă:"Nu avem altă soluţie decât să înfruntăm acest sezon cu ceea ce avem", având în vedere şi încheierea sezonului internaţional de transferuri. Toate acestea vin după ce Real nu a reuşit  să achiziţioneze în acestă vară marile sale propuneri: pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United, şi nici pe David Villa de la FC Valencia.

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa ROMPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News