transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Prandelli e pregătit pentru meciul cu Steaua

Prandelli e pregătit pentru meciul cu Steaua

Antrenorul echipei de fotbal AC Fiorentina, Cesare Prandelli, a declarat luni că formaţia pe care o pregăteşte a trecut de problemele pe care le-a avut şi este pregatită pentru meciul cu Steaua, de marţi, din Liga Campionilor.


"Suntem pregătiţi, meciul e important şi suntem gata. Am depăşit unele probleme şi ne aflăm pe drumul cel bun. Nu ne temem, ştim că Steaua e o echipă importantă, cu o bază tehnică şi un joc colectiv'', a declarat Prandelli.


''Partidele de la acest nivel sunt dificile, trebuie să fim o echipă compactă şi convinsă că putem să conducem noi jocul. Dăruirea este fundamentală, lecţia primită la Roma, cu Lazio (0-3), a fost înţeleasă cum trebuie şi ne poate fi de folos. Cu Genoa (1-0) a fost un meci de luptă şi ne-am regăsit spiritul nostru'', a mai spus Prandelli.


Antrenorul echipei viola crede că echipa sa e ''pe drumul bun, iar jocul şi funcţionarea compartimentelor se va îmbunătăţi în timp. Din punct de vedere fizic suntem bine, poate anul trecut jucam cu mai multă ardoare unele partide şi ne menajam în altele. Antrenamentele ne ajută să înţelegem când energia este recuperată şi care e formaţia ce trebuie trimisă pe teren. Trebuie să încercăm să jucăm la fel ca în meciul cu Lyon''.


În încheiere, Prandelli a subliniat că e ''un pic emoţionat, dar în acelaşi timp liniştit pentru că echipa s-a comportat bine în pregătirea partidei''.


Prandelli a făcut o referire şi la izbucnirea atacantului român Adrian Mutu, după ce a fost înlocuit, în ultima partidă din Serie A: ''În plus, când Adrian Mutu e furios, eu sunt liniştit, pentru că îl cunosc şi ştiu ceea îşi doreşte şi poate face".

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa AGERPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News