transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Bordeaux: Incertitudini în privinţa portarului Rame şi a mijlocaşului Gouffran

Bordeaux: Incertitudini în privinţa portarului Rame şi a mijlocaşului Gouffran

Ulrich Rame, portarul echipei Bordeaux, accidentat duminică în partida cu Saint-Etienne, este foarte incert pentru meciul pe care echipa franceză îl va disputa pe teren propriu cu AS Roma miercuri, în etapa a 2-a a Ligii Campionilor, grupa A, din care mai fac parte CFR Cluj şi Chelsea. În schimb, mijlocaşul Yoan Gouffran se simte mai bine, potrivit clubului francez de fotbal.


Rame, care s-a accidentat singur la muşchii adductori duminică, la o degajare, urmează să efectueze un IRM marţi, pentru a se determina natura exactă a accidentării.


Duminică seară, staff-ul medical al echipei evoca ''o posibilă leziune'' la adductori.
În cazul unui forfait al portarului internaţional, în poartă va intra rezerva sa, Matthieu Valverde, care l-a înlocuit şi duminică, în minutul 75 al partidei cu Saint-Etienne.


În ce-l priveşte pe Gouffran, acesta a absentat în partida de duminică din cauza unei entorse la glezna stângă suferite joia trecută la antrenament. El nu s-a antrenat luni, însă starea lui s-a îmbunătăţit, potrivit clubului din Bordeaux. El este totuşi incert pentru meciul de miercuri cu AS Roma.

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa AGERPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News