transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Mitea revine!

Mitea revine!

Mijlocaşul ofensiv care s-a lansat de la echipa Dinamo Bucureşti, Nicolae Mitea revine din Olanda, după cinci sezoane la Ajax Amsterdam. Acesta se întoarce la echipa care la lansat în fotbalul profesionist după ce la sfârşitul verii a părăsit gruparea olandeză."Sunt fericit că mă întorc acasă. Aici este mediul meu unde pot să demonstrez că am multe de spus în fotbalul mare. Este un pas înainte pentru mine, chiar dacă vin de la Ajax. Nu este o declaraţie politicoasă, este adevărul", a declarat Mitea, care urmează să semneze un contract pe patru ani cu Dinamo.
Internaţionalul român (8 selecţii, 2 goluri) a debutat în Liga I în sezonul 2002-2003, sub culorile  lui Dinamo, transferându-se apoi la Ajax Amsterdam, grupare pentru care a jucat 53 de meciuri, în perioada 2003-2008, înscriind 12 goluri.

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa ROMPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News