transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Oumar Faye a semnat cu FC Argeş

Oumar Faye  a semnat cu FC Argeş

Ivorianul Oumar Faye  a semnat un contract pe cinci ani cu echipa de fotbal FC Argeş după ce a fost în probe timp de o săptămână la formaţia pregătită de Ionuţ Badea.


Ivorianul este pus la punct cu pregatirea fizică şi ar putea juca peste două etape când FC Argeş se va deplasa în Giuleşti.
Oumar Faye are 28 de ani, iar ultima echipa la care a evoluat a fost Maccabi Nazaret din Israel. În 2001, ivorianul a fost campion al Elveţiei cu Grassopher Zurich.


În afară de postul de mijlocaş la închidere, Faye poate juca şi pe poziţiile de fundaş central şi fundaş dreapta, precizează site-ul oficial al grupării argeşene.

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa AGERPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News