transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Hizo este optimist pentru partida retur

Hizo este optimist pentru partida retur

Antrenorul echipei de fotbal FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat că rezultatul cu Slavia Praga, 0-0 în deplasare, în turul I al Cupei UEFA, avantajează formaţia pe care o antrenează în perspectiva jocului retur.


''A fost un meci foarte greu, iar rezultatul ne avantajează. Scopul nostru a fost acela de a nu primi gol. Am îndeplinit acest obiectiv şi poate era şi mai bine dacă am fi marcat. Rămâne meciul de la Vaslui, care se va juca în cu totul alte condiţii'', a declarat Hizo după jocul cu Slavia Praga, citat de site-ul oficial al echipei vasluiene.


''Aliuţă nu a fost accidentat, doar am lăsat să se creadă. A fost o strategie a mea, dar nu ne-a ieşit, pentru că am fost nevoit să fac schimbări prea devreme din cauza accidentării lui Dănuţ Munteanu'', a mai spus Hizo.


Antrenorul echipei din Vaslui crede că formaţia sa a luat ''o opţiune importantă pentru calificare, dar ne va fi foarte greu în retur, deoarece Slavia Praga este o echipă foarte puternică. Am avut şi şansă la ocaziile Slaviei, portarul Kuciak şi-a arătat clasa. Am avut şi ghinion, pentru că am lovit bara interioară şi meciul putea lua un alt curs''.

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa AGERPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News