transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Team Dakar România pe locul 34 la Pax Rally

Team Dakar România pe locul 34 la Pax Rally

După cea de-a treia zi de concurs, între localităţile Benavente şi Alcochete,Team Dakar România ocupă locul 34 în Pax Rally, competiţie din cadrul Dakar Series, care se desfăşoară în Portugalia.


Echipajul, Gabi Nicolae şi Alexandru Bojică s-a confruntat cu o problemă mecanică (turbină spartă), în cea de-a doua probă specială a zilei, după doar 22 de km parcurşi, din totalul de 90. Cei doi au fost nevoiţi să continue traseul cu un ritm mult mai scăzut, pentru a proteja maşina, reuşind să finalizeze şi această probă fără abandon, însă acest lucru i-a coborât pe români pe poziţia a 34-a.


''Am terminat şi proba asta! Dar, nu ne-a fost uşor pentru că a trebuit să mergem cu masina ca şi cum am fi avut de transportat cele mai scumpe porţelanuri... Şi mi-a venit în minte o problemă apăsătoare cu care am plecat de acasă, aspectul bugetelor pentru astfel de competiţii, al bugetului pentru Dakarul argentinian din 2009. E o vorbă la noi la români care din nefericire o putem asocia foarte bine la ce ni s-a întâmplat nouă: <>. Dar mâine este o nouă zi, iar noi vom fi din nou la start', a declarat Gabi Nicolae, pilot şi team manager.


Sâmbătă va avea loc cea de-a patra probă, Alcochete - Portimao, pe o distanta de 468 km, din care 159 km de probă speciala şi 309 km de legatură, acesta fiind cel mai lung traseu din această competiţie.

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa AGERPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News