transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Constantina Diţă-Tomescu la maratonul de la Chicago

Constantina Diţă-Tomescu la maratonul de la Chicago

Campioană olimpică la Beijing, atleta româncă Constantina Diţă-Tomescu, se va întrece cu  alergătorii de elită care vor lua startul în maratonul de la Chicago (Statele Unite), programat pe 12 octombrie, informează Associated Press, citată de Agerpres.


Românca, în vârstă de 38 de ani, va participa pentru a cincea oară în cariera sa la cursa de la Chicago, pe care a şi câştigat-o în 2004. Potrivit organizatorilor, până în prezent s-au înscris 45.000 de alergători pentru cursa de luna viitoare.


La masculin, principalul favorit este kenyanul Williams Kipsang, 31 de ani, care a stabilit unul dintre cei mai buni timpi la maratonul din acest an, fiind înregistrat pe 42,195 km în 2h05min.49sec.
Anul trecut, căldura foarte mare i-a forţat pe oficiali să oprească desfăşurarea cursei de la Chicago, după ce unul dintre participanţi a decedat.

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa AGERPRES.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News