transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Surprizele din fotbal, cele mai mari oportunitati la pariuri online

Surprizele din fotbal, cele mai mari oportunitati la pariuri online

Se spune adesea ca "balonul este rotund", deci orice se poate intampla intr-un meci de fotbal. Exista cazuri de echipe "vedeta" care au pierdut partide cu echipe mult mai slab cotate. In anumite competitii (de exemplu la campionatele europene si mondiale), astfel de rezultate se pare ca sunt cu atat mai posibile. In ultima perioada s-au consemnat multe meciuri, in campionate nationale si europene, in care favoritii la casele de pariuri sportive online au pierdut.

Poate fi o strategie buna sa pariezi pe surprizele din fotbal? Depinde de cum abordezi problema. In mod normal, casele de pariuri au la randul lor specialisti in analize si statistici, care urmaresc diverse detalii. Astfel, cotele mici la casele de pariuri sunt alocate rezultatelor "probabile". Insa nimeni nu stie cum va fi momentul unic din teren, ce se va intampla in realitate. Rezultatul poate fi oricare. Depinde in cele din urma de noroc, caci vorbim de jocuri de noroc si nu de o stiinta exacta.

In recentul joc Barcelona - Real Madrid, cei care au pariat pe oaspeti au castigat chiar si cu o cota de 5. Si asta in conditiile in care Barcelona era marea favorita la pariuri online. Evident, oricand o echipa precum cea din Capitala Spaniei poate face un joc magnific si poate invinge pe oricine.

Surprizele din fotbal pot fi adevarate oportunitati la pariuri, insa mare atentie la stilul de joc. Nimeni nu poate garanta castigul, indiferent de strategie, deci cea mai buna tactica este aceea de a plasa sume mici si de a paria 100% pentru distractie. Jocul este o forma de divertisment si nu una de castig.

Si inca un element care merita mereu mentionat: in prezent, romanii pot juca in legalitate deplina doar la case de pariuri online licentiate in tara noastra. Lista exacta poate fi consultata in orice moment pe site-ul celor de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc. Legislatia prevede inclusiv amenzi importante, deci este foarte important sa fie respectata. Legea se refera la cetatenii romani, la persoanele cu rezidenta fiscala in Romania (indiferent daca acestia acceseaza internetul din tara noastra sau din alte tari).

Cititi mai multe articole din arhiva Play News