transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Teambuilding - benefic si pentru angajati, si pentru companie

Teambuilding - benefic si pentru angajati, si pentru companie

Programele de teambuilding sunt apreciate de angajati pentru ca sunt "aproape" o vacanta. Oamenii de la locul de munca raman impreuna, doar ca se schimba cadrul si activitatea. Angajatii ajung intr-un loc nou, sunt supusi provocarilor, au parte de aventura si invata lucruri noi. Totul se face cu placere, rutina este eliminata din peisaj, apar insa emotiile, amuzamentul, relatiile de prietenie. Oamenii sunt supusi unor situatii iesite din comun, astfel ca trebuie sa reactioneze, sa gandeasca, sa evolueze.

Nu mai exista presiunea specifica muncii reale, nu poti sa fii sanctionat sau concediat, asa cum se intampla in plan profesional daca faci greseli. Apare insa relatia cu grupul - greselile tale se rasfrang asupra echipei in orice joc, in orice provocare de la programul de teambuilding. Asadar, faci totul sa fii bun, sa reusesti, sa iti ajuti echipa. Ajungi in situatii in care trebuie sa ai incredere in cei de langa tine, dar altfel decat o faci in mod uzual la locul de munca. Trebuie de asemenea sa iti ajuti colegii, deci le vei capata la randul tau increderea.

Toate aceste lucruri vor modifica relatiile dintre angajati, ii vor apropia, iar grupul se va transforma tot mai mult intr-o echipa adevarata. Vor fi mai putine frustrari, oamenii vor comunica si vor face totul cu mai multa placere si atunci cand vor reveni la cadrul obisnuit de munca. Oamenii se simt mai impliniti dupa un teambuilding, sunt mai energizati din punct de vedere al spiritului. Chiar daca activitatea de la teambuilding va fi una obositoare, va fi cu siguranta o oboseala activa, care iti va face placere.

Ca angajat, te vei bucura la fel ca de o vacanta, se trezeste copilul din tine, spiritul ludic care sta de fapt la originea tuturor activitatilor noastre - de mici, invatam totul prin joaca. Mai mult decat atat, te vei bucura ca ai fost recompensat de companie, ca esti important, ca firma face ceva pentru tine, ca tu sa te simti bine. Implicit, creste atasamentul fata de firma si fata de colegi. Dincolo de bani si de ascensiune profesionala, ai asadar un motiv in plus sa ramai in companie pe termen lung.

Companiile care opteaza pentru programe de teambuilding precum cele prezentate pe fortuna-evenimente.ro inregistreaza numai beneficii si au sansa de a creste productivitatea resurselor umane si de a evita conflictele dintre angajati, care pot perturba serios activitatea normala de business.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News