transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Dimineti de vacanta, alaturi de cafeaua perfecta

Dimineti de vacanta, alaturi de cafeaua perfecta

Final de decembrie, inceput de ianuarie... pentru multi dintre noi, asta inseamna concediu, cateva zile libere pe care ni le permitem de Sarbatorile de iarna, in jurul Craciunului si al Revelionului. Pentru relaxare desavarsita, orice dimineata trebuie completata cu o cafea perfecta, exact ca intr-o cafenea italiana. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, un expresor de cafea cu rasnita din gama premium este tot ceea ce iti trebuie, alaturi - evident - de materia prima, cafea de cea mai buna calitate.

Pasionatii de espresso cafe trebuie sa incerce gama celor de la Philips Saeco. Pe scurt, este vorba despre stiinta italiana in materie de espresso si tehnologia de ultima generatie cu care Philips si-a obisnuit clientii pe toate segmentele de piata pe care activeaza. Pentru utilizatorii casnici, foarte potrivita este gama Saeco Minuto, disponibila in magazinele din Romania incepand cu preturi de sub 2000 de lei. Saeco Minuto Espressor super automat prepara sapte varietati de cafea, are o rasnita reglabila in cinci trepte si sistem Classic de spumare a laptelui.

Saeco detine multe secrete ale prepararii cafelei. Totul a fost desavarsit de-a lungul anilor. Pentru cafea fara gust de ars, Saeco Minuto foloseste rasnita 100% din ceramica. Datorita echiparii cu o astfel de rasnita ceramica si pentru ca macinarea este consecventa, fara a supraincalzi boabele de cafea, se obtine un espresso perfect, impecabil. Alte avantaje demne de remarcat ale ceramicii sunt performanta pe termen lung (rezistenta in timp) si functionarea silentioasa.

Diminetile de vacanta vor avea o aroma desavarsita, aroma care va putea fi ulterior replicata si in diminetile in care trezirea devreme este necesara pentru mersul la serviciu. Cu o cafea adevarata, orice dimineata va fi mai frumoasa, chiar daca vacanta va ramane o amintire si... o speranta pentru viitorul apropiat.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News