transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Lubrifianti de calitate, pentru performanta auto de nivel maxim

Lubrifianti de calitate, pentru performanta auto de nivel maxim

Masina personala este o investitie care trebuie protejata cu atentie, iar lubrifiantii de calitate superioara sunt elemente importante care trebuie aplicate pentru protectie si performanta la cele mai inalte standarde. Cei care au incercat un ulei de motor Mobil 1 au aflat probabil ca acesta contine un sistem de aditivi patentat, ce ofera maxima protectie anti-uzura pistoanelor si cilindrilor.

La fel ca intotdeauna, alegi consumabile putin mai scumpe decat media produselor de pe piata, dar ai performanta mai buna si te protejezi de costuri mari pe care le-ai putea avea pe termen mediu, daca utilizezi consumabile ieftine, de calitate indoielnica.

Uleiurile Mobil 1 ofera performanta deosebita chiar si in conditii de temperaturi scazute. Uleiurile conventionale necesita ceva timp pentru a circula, atunci cand motorul este pornit, iar frecarea dintre partile nelubrifiate determina evident uzura acestora. In schimb, Mobil 1 pompeaza repede si circula foarte usor chiar si la temperaturi foarte mici, de exemplu la minus 50 de grade! Folosind Mobil 1, ai siguranta ca toate partile mobile ale motorului sunt protejate in fiecare clipa. Eviti asadar cheltuieli majore neplanificate, cu eventuale defectiuni determinate de lipsa lubrifierii adecvate.

Daca in prezent conduci un autovehicul mai mare - un camion, un tractor, un autocar sau alte vehicule comerciale - poti verifica online ce lubrifiant auto se potriveste cel mai bine pentru a fi utilizat in acest context. Acest lucru se poate realiza chiar pe website-ul starlubricants.ro, unde gasesti de asemenea informatii complete despre uleiurile de motor Mobil, distribuite in Romania de Star Lubricants.

Vei putea afla online cat de performanti sunt lubrifiantii Mobil, atat de buni incat sunt utilizati chiar si in industrii cu nevoi speciale de performanta, de exemplu in cazul turbinelor eoliene si al utilajelor din industria alimentara si din cea producatoare de mase plastice.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News