transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Deplasare cu echipa favorita: cu avionul este mai simplu

Deplasare cu echipa favorita: cu avionul este mai simplu

Atunci cand echipa preferata sustine un meci in deplasare in competitii europene sau chiar intercontinentale, cei mai infocati suporteri fac totul posibil pentru a nu lipsi de la acel eveniment. Este adevarat ca poti vedea live cam orice competitie sportiva, dar a vedea la televizor, pe laptop sau pe tableta, nu este acelasi lucru cu o experienta traita personal.

Exista mai multe variante de transport, in general suporterii se organizeaza in grupuri si, atunci cand este posibil, merg cu un autocar inchiriat sau chiar cu trenul. A merge cu masina personala poate sa fie o varianta flexibila, dar costul ajunge sa fie destul de ridicat. In plus, se acumuleaza multa oboseala de la condus, daca este vorba despre o distanta mare.

Cel mai comod este sa zbori cu avionul, poti alege atat zboruri de linie, cat si zboruri low-cost. Oriunde ai zbura, pe internet gasesti bilete de avion ieftine, de exemplu bilete avion Bucuresti - Londra daca mergi la o competitie din Marea Britanie, acolo unde suporterii sunt extrem de pasionati, mai ales la fotbal.

Foarte multe oferte exista si pentru bilete de avion catre Paris, in Franta, prin Air France si prin alte companii care zboara direct sau cu escala. Sistemele online compara automat preturile si iti expun cele mai bune variante. Mai departe, alegi in functie de criteriile pe care le consideri cele mai relevante - pret, timp, companie de zbor sau alte criterii de interes personal.

Daca esti pasionat de fotbal, poti zbura in Barcelona sa faci o vizita pe impresionantul stadion Camp Nou, cea mai mare arena europeana, ce poate gazdui aproximativ 100.000 de persoane. Stadionul este aproape un muzeu, caci echipa de fotbal are o istorie fascinanta, iar suporterii platesc pentru a vizita stadionul si pentru a intra in contact cu fotbalul de elita. Daca te pregatesti pentru o astfel de excursie, poti cumpara bilete de avion pentru Barcelona din timp, pentru a beneficia de cele mai bune preturi.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News