transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Expansiunea caselor de pariuri ajuta piata de inchirieri pe segmentul comercial

Expansiunea caselor de pariuri ajuta piata de inchirieri pe segmentul comercial

In ultimii ani, multe afaceri de retail si-au diminuat activitatea si au renuntat la unele spatii comerciale inchiriate. Printre putinele segmente de afaceri in dezvoltare accelerata se remarca industria caselor de pariuri sportive si a jocurilor de noroc.

In special in marile orase, in zonele centrale si in mai toate cartierele s-au deschis agentii de pariuri, mai mici sau mai extinse, unele chiar cu spatii de tip cafenea. Exista si retele nationale de agentii de pariuri, dar si agentii mai mici, ce au cel mult retele locale.

De acest context a profitat piata de real estate, pe segmentul de inchirieri de spatii comerciale, unde bancile si multe magazine de imbracaminte si incaltaminte au tot inchis din unitati. Daca bancile si-au diminuat pur si simplu activitatea de retail, magazinele si-au continuat tendinta de a renunta la spatiile stradale si a trece in mall-uri si alte centre comerciale de acest gen.

Cei ce doresc sa investeasca intr-o astfel de afacere trebuie sa realizeze un plan foarte atent, caci conteaza atat oferta de servicii oferite, cat si spatiul ales. In privinta spatiului, se poate consulta o agentie imobiliara cu experienta pe segmentul comercial, asa cum este Galaxy Imob - Imobiliare in intreaga tara.

Colaborarea cu o agentie imobiliara este importanta inclusiv pe segmentul rezidential, fie ca vrei sa cumperi sau sa inchiriezi o casa sau un apartament. Terenuri de vanzare Bucuresti pot fi de asemenea o oportunitate de investitie, insa informatiile oferite de agentiile imobiliare trebuie tratate cu atentie, pentru a identifica oportunitatile reale, cu succes pe termen mediu de timp.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News