transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Jocurile Olimpice de iarna 2014, la Soci

Jocurile Olimpice de iarna 2014, la Soci

Soci, un oras la Marea Neagra, pe teritoriul Rusiei, este gazda editiei cu numarul 22 a Jocurilor Olimpice de iarna, programate sa se desfasoare in perioada 7 - 23 februarie 2014. Conform organizatorilor, vor avea loc 98 de probe sportive in cadrul a 15 sporturi.

Reprezentative nationale din intreaga lume au sosit la Soci, orasul ce a devenit o fortareata prin numarul mare de forte de ordine trimise in zona, pentru a asigura securitatea, intr-un context delicat. In total, 88 de tari s-au prezentat la aceasta Olimpiada.

In competitia pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarna 2014, Soci a reusit sa invinga orase mult mai cunoscute - Salzburg (Austria) si Pyeongchang (Coreea de Sud). Rusia si-a dorit mult sa organizeze aceste Jocuri Olimpice, investind enorm.

Ceremonia de deschidere, care s-a consumat pe 7 februarie, a fost una grandioasa. Jocurile Olimpice au fost deschise de Vladimir Putin, pe stadionul Olimpic din Soci.

Probele de la Jocurile Olimpice de iarna sunt: biatlon, bob, combinata nordica, curling, hochei pe gheata, patinaj artistic, patinaj viteza, patinaj viteza pe pista scurta, sanie, sarituri cu schiurile, schi acribatic, schi alpin, schi fond, scheleton, snowboard.

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci sunt un prilej bun si pentru amatorii de pariuri sportive. Jocurile Olimpice de iarna de la Soci sunt transmise in direct in Romania de Televiziunea Nationala, deci pasionatii pot privi cu atentie toate competitiile si pot alege ceea ce doresc pentru biletele zilei.

Este de preferat ca cei ce pariaza sa aiba cunostinte cat mai multe in domeniu, sa cunoasca bine sportivii, sa poata anticipa ce sanse au acestia in clasamente. Informarea se poate realiza pe internet, pe site-uri de specialitate din domeniul sportului, dar si pe site-uri dedicate pariurilor sportive, asa cum este www.e-pariuri.ro de exemplu.

Soci este cea mai calduroasa locatie care a organizat vreodata o editie a Jocurilor Olimpice de iarna - temperatura medie este de 8,3 grade in luna februarie.

Cititi mai multe articole din arhiva Play News