transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Fernando Alonso crede că are 20% şanse să devină campion

Fernando Alonso crede că are 20% şanse să devină campion

Pilotul spaniol Fernando Alonso (Ferrari), învingător duminică în Marele Premiu de Formula 1 de la Singapore, a doua sa victorie consecutivă în acest an, a declarat pentru AFP că are "20%" şanse să devină campion la sfârşitul sezonului.

Cu patru Mari Premii rămase de disputat, Alonso, care acum câteva curse părea să fi ieşit din cursa pentru titlu, ocupă locul doi, la 11 puncte de liderul Mark Webber.

Spaniolul a afirmat că MP de la Singapore, disputat în condiţii de umiditate, pe un circuit urban, este "cea mai grea cursă a sezonului, atât fizic, cât şi în ceea ce priveşte partea mecanică". "Ştim acum că putem fi competitivi pe oricare pistă", a spus el.

"Campionatul rămâne foarte echilibrat. Toţi cei cinci candidaţi la titlu au aceleaşi şanse. Mark (Webber n. red.) dispune de o mică marjă suplimentară, care-i poate permite să aibă un weekend mai prost fără să-şi compromită sezonul", susţine Alonso.

"După cursa de la Spa, stăteam foarte prost în campionat şi nu mai contam în lupta pentru titlu. Lumea credea că am un sezon 2010 foarte prost, cu multe erori etc. După două curse mă aflu însă pe locul 2, după Mark. În ultimele patru curse orice se poate întâmpla. Fiecare dintre noi poate obţine două sau trei victorii consecutive, ceea ce ne-ar plasa într-o postură favorabilă în lupta pentru titlu. Cine abandonează însă o dată, e terminat", a declarat Alonso.

"În acest moment al campionatului, se poate spune că sunt la cel mai bun nivel al meu. E bine că aceasta se întâmplă acum. Anii trecuţi mi s-a întâmplat să fiu stresat şi obosit în septembrie, dar acum mi se pare că de-abia a început campionatul", a adăugat pilotul.

 

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa Agerpres

Cititi mai multe articole din arhiva Play News