transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

România a câştigat Cupa Mondială la handbal feminin

România a câştigat Cupa Mondială la handbal feminin

Naţionala feminină de handbal a României a învins formaţia Norvegiei cu scorul de 24-23 (12-12), duminică, în finala Cupei Mondiale de la Aarhus (Danemarca).

România a deschis scorul, dar apoi a fost condusă cu 3-1 (min. 3) şi 4-2 (5), după care a preluat controlul jocului, a egalat la 5 (10) şi s-a desprins la patru goluri, 9-5 (18). O cădere pe finalul primei reprize a făcut ca echipele să intre la cabine la egalitate, 12-12. După pauză, a predominat echilibrul, echipa noastră nereuşind să se desprindă decât în ultimul sfert de oră, 22-18 (min. 48), pentru ca în final să câştige la limită, cu 24-23, în faţa campioanei olimpice, pe care a mai învins-o şi în grupă, cu 21-20.

România câştigă pentru a doua oară consecutiv prestigioasa competiţie de la Aarhus, după ce anul trecut a învins în finală tot Norvegia, cu 28-27.

Golurile echipei noastre au fost reuşite de Valentina Ardean (4), Ada Moldovan (5), Oana Manea (4), Melinda Geiger (7), Aurelia Brădeanu (2), Florina Chintoan (1), Adriana Nechita (1). Echipa antrenată de Radu Voina a irosit şi trei aruncări de la 7 metri.

 


Material furnizat de Agentia Nationala de Presa Agerpres

Cititi mai multe articole din arhiva Play News