transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Clubul de fotbal Real Madrid a anunţat venituri record

Clubul de fotbal Real Madrid a anunţat venituri record

Beneficiul net al lui Real Madrid a crescut cu 11,5% la sfârşitul sezonului 2009-2010 în raport cu sezonul precedent, a anunţat clubul spaniol de fotbal, care estimează că a înregistrat venituri mai importante decât "orice altă instituţie sportivă din lume", informează AFP.

Clubul cunoscut pentru cheltuielile sale record a înregistrat un beneficiu net de 24 de milioane de euro, faţă de 21,5 milioane în sezonul precedent.

Veniturile sale în sezonul 2009-2010 s-au ridicat la 442,3 milioane de euro, cu 8,6% mai mult ca în sezonul 2008-2009, a anunţat clubul. În ceea ce priveşte datoria netă, ea a scăzut cu 25,1%, ajungând la 244,6 milioane de euro.

Real Madrid este de cinci ani în fruntea clasamentului celor mai bogate cluburi de fotbal din lume, stabilit de cabinetul Deloitte. Gruparea madrilenă devansează marea sa rivală spaniolă FC Barcelona şi clubul englez Manchester United.

Cele două cluburi spaniole au beneficiat recent de o creştere puternică a veniturilor rezultate din drepturile de televizare. Real, care anul trecut a cheltuit peste 250 de milioane de euro pentru transferuri, nu a câştigat niciun trofeu în sezonul 2009-2010, terminând pe locul doi în La Liga şi fiind eliminat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa Agerpres

Cititi mai multe articole din arhiva Play News