transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Razvan Lucescu, multumit de atmosfera excelenta de la Echipa Nationala

Razvan Lucescu, multumit de atmosfera excelenta de la Echipa Nationala

Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Răzvan Lucescu, este optimist înaintea meciului de vineri cu Albania şi crede că echipa pe care o conduce poate câştiga primele trei puncte în această campanie de calificare la Euro 2012.


"Pentru noi este un moment frumos, prilej de bucurie, satisfacţie pentru că am ajuns înaintea startului pentru această campanie de calificare. Este, în sfârşit, un meci oficial cu miză după un an şi ceva în care am jucat gândindu-ne ce urmează între 2010 şi 2012. Atmosfera în lot este excelentă, am avut parte de jucători foarte motivaţi, antrenamente cu concentrare ridicată, atmosferă între noi foarte bună, chiar dacă în presă s-a încercat să se arate o altă faţă a ceea ce se întâmplă la echipa naţională", a declarat, în conferinţa de presă de joi, Răzvan Lucescu.


Selecţionerul a adăugat că echipa se bazează pe un public extraordinar la Piatra Neamţ şi jucătorii sunt motivaţi să câştige partida. "Vom face totul pentru victorie. Vineri este cel mai important meci, pentru că va deschide această competiţie oficială, după care va veni cel de marţi, care la rândul său va fi cel mai important. Aceste concluzii le-am tras în această săptămână. Suntem bine şi vineri veţi vedea o echipă foarte motivată. Am avut parte în această săptămână de jucători implicaţi total", a susţinut Răzvan Lucescu.


Echipa naţională intră vineri, de la ora 21,00, pe stadionul Ceahlăul, în campania de calificare la Euro 2012, împotriva naţionalei Albaniei. Meciul se joacă aproape cu casa închisă.


Material furnizat de Agerpres

Cititi mai multe articole din arhiva Play News