transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Ilie Dumitrescu, prezentat ca manager general al Stelei

Ilie Dumitrescu, prezentat ca manager general al Stelei

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu a fost prezentat miercuri ca manager general al echipei de fotbal Steaua Bucureşti de către noul preşedinte al grupării din Ghencea, Helmut Duckadam.

Ilie Dumitrescu va fi ajutat de Edi Iordănescu (34 ani), fiul fostului selecţioner Anghel Iordănescu, absolvent al şcolii de antrenori de la Coverciano (Italia). Staff-ul tehnic urmează să fie completat şi cu un preparator fizic italian.

''Sunt emoţionat. Nu am avut atâta asistenţă nici când am semnat pentru Tottenham'', a declarat Dumitrescu în cadrul unei conferinţe de presă, în care a afirmat că vrea să ajute clubul care a fost a doua familie pentru el.

''Nu vin pentru Gigi Becali, ci pentru Steaua, pentru clubul care a fost a doua mea familie. Nu voi semna vreun contract, nu vreau să profit de situaţie. Voi avea o înţelegere simbolică, pe un an de zile. Am venit pentru Steaua şi vreau să ajut, să continui începutul de drum făcut de Victor Piţurcă. Steaua are cel mai valoros lot din ţară, iar pentru mine nu există decât locul 1'', a declarat Dumitrescu, fostul jucător al grupării din Ghencea făcând apel la fani să vină alături de echipă, cum au fost şi la meciul din etapa a doua, cu Universitatea Craiova.

''Am cerut un singur lucru din partea patronului, respect, iar dacă va face vreo declaraţie împotriva mea sau a jucătorilor, atunci îi voi strânge mâna, îl voi privi în ochi şi ne vom despărţi'', a subliniat Ilie Dumitrescu.

 

Material furnizat de Agerpres

Cititi mai multe articole din arhiva Play News