transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

AC Milan, salvata de Huntelaar in prelungiri

AC Milan, salvata de Huntelaar in prelungiri

Echipa AC Milan a câştigat cu scorul de 2-0 partida disputată în deplasare cu formaţia Catania, duminică, în cadrul etapei a 14-a a campionatului de fotbal al Italiei, graţie "dublei" reuşite de atacantul olandez Klaas-Ian Huntelaar, în minuntele de prelungire.

Huntelaar (26 ani), achiziţionat de milanezi în luna august, de la clubul spaniol Real Madrid, în schimbul sumei de 15 milioane euro, a marcat cu aceată ocazie primele sale goluri pentru gruparea de pe San Siro. Atacantul batav a început meciuri pe banca de rezerve şi a fost introdus în joc cu şase minute înainte de final, reuşind să înscrie ambele goluri în timpul suplimentar de joc (min.90+3 şi 90+5).

Graţie acestui succes, AC Milan a urcat pe locul secund în clasament, profitând şi de eşecul suferit de Juventus la Cagliari (0-2).

Internazionale Milano, echipa românului Cristian Chivu, şi-a consolidat prima poziţie în clasament, după ce a reuşit să câştige la limită, cu 1-0, partida de pe teren propriu cu Fiorentina lui Adrian Mutu, prin golul marcat din penalty de argentinianul Diego Milito (min.85).

Rezultate:
Lazio Roma - Bologna 0-0
Ştefan Radu a fost integralist la Lazio şi a primit un cartonaş galben.

Inter Milano - Fiorentina 1-0
A marcat: D. Milito (85 pen.)
Cristian Chivu a fost integralist la Inter şi a primit un cartonaş galben, în timp ce Adrian Mutu (accidentat) nu a fost convocat pentru acest joc.

Bari - Siena 2-1
Au marcat: Masiello (78), G. Greco (90+3), respectiv, Vergassola (3)
Mijlocaşul Paul Codrea a fost rezervă la Siena.

Chievo Verona - Palermo 1-0
A marcat: Abbruscato (54)
Dorin Goian şi Cristian Melinte au fost rezerve la Palermo.

Cagliari - Juventus 2-0
Au marcat: Nene (31), Matri (89)

Atalanta - AS Roma 1-2
Au marcat: Ceravolo (13), respectiv, Vucinic (44), Perrotta (64)

Parma - Napoli 1-1
Au marcat: Amoruso (86 pen.), respectiv, Denis (33)

Catania - AC Milan 0-2
A marcat: Huntelaar (90+3, 90+5)


Meciuri disputate sâmbătă:
Udinese - Livorno 2-0
A marcat: Di Natale (29), Floro Flores (38)

Genoa 1893 - Sampdoria 3-0
Au marcat: Milanetto (10 pen.), Rossi (53), Palladino (75 pen.)

Clasament: 1.Inter Milano - 35 pct, 2.AC Milan - 28 pct, 3.Juventus - 27 pct, 4.Sampdoria - 24 pct, 5.Parma - 24 pct etc.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News