transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Mihai Leu: Cred ca Lucian Bute va castiga inainte de limita

Mihai Leu: Cred ca Lucian Bute va castiga inainte de limita

Mihai Leu, campion mondial la categoria semi-mijlocie, versiunea WBO, primul deţinător al centurii profesioniste din boxul nostru, se arată încrezător în forţele lui Lucian Bute de a-şi apăra centura IBF de la categoria supermijlocie şi pronostichează o victorie înainte de limită a românului în meciul cu mexicanul Librado Andrade, programat sâmbătă la Quebec.

''Îl cunosc pe Lucian de foarte mult timp, este un boxer serios. În primul meci cu Andrade a făcut o greşeală, trebuie să recunoaştem că a greşit, dar cred că de această dată va câştiga mult mai clar. Sunt convins că va fi un meci foarte echilibrat, Andrade va ataca de la început, dar eu cred că Lucian poate să câştige. El este campion mondial, dar singurul lucru care pot să il recomand, pentru că de partea tehnică şi de pregătire ştie cum să se ocupe, e important să rămâi întotdeauna cu picioarele pe pământ, să-ţi tratezi adversarii cu maximă seriozitate, iar eu cred că Lucian îşi va păstra titlul pentru că îl preocupă mult asta. Eu cred că Lucian va câştiga înainte de limită'', a declarat Mihai Leu, invitat miercuri la Gala Fotbalului Românesc.

Lucian Bute va fi susţinut de peste 15.000 de fani în meciul revanşă cu Andrade, dar acest lucru nu va conta prea ult acolo în ring. Prima confruntare dintre cei doi a avut loc la Montreal, iar a doua va fi la Quebec.

''Uneori când boxezi acasă, presiunea este mult mai mare, dar la acest nivel de cele mai multe ori spectatorii nu mai joacă un rol aşa de important, pentru că tu eşti concentrat asupra meciului şi nu asculţi neapărat ce se întâmplă în jurul tău. Trebuie să ai o putere de concentrare foarte mare, ca să nu te intereseze nimic din jurul tău. Va fi o presiune în plus faptul că se transmite meciul în direct la noi, dar poate fi şi o motivaţie în plus pentru el'', a adăugat fostul campion.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News