transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Leisel Jones vizeaza a patra participare la o Olimpiada

Leisel Jones vizeaza a patra participare la o Olimpiada

Campioana australiana de natatie Leisel Jones (27 ani) a declarat miercuri ca se pregateste intens pentru a deveni prima înotatoare din "Tara cangurilor" care va participa la patru Olimpiade, în 2012, la Londra.

"Nimeni din echipa australiana nu a participat niciodata la patru Olimpiade, iar acest lucru ar avea o însemnatate deosebita. Îmi doresc sa pot concura si fizic nu vad niciun motiv sa nu o fac", a declarat medaliata cu aur de la Beijing pentru agentia Australian Associated Press.

Leisel Jones, care a câstigat la vârsta de 14 ani medalia de argint la 100 m bras la JO de la Sydney (2000), a reluat activitatea la începutul lunii noiembrie dupa o perioada de inactivitate de 15 luni.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News