transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Radomir Antic, selectioner al Serbiei pana in 2012

Radomir Antic, selectioner al Serbiei pana in 2012

Federatia sârba de fotbal (FSS) a anuntat, miercuri, ca îi va prelungi contractul selectionerului Radomir Antic pâna la finalul campaniei de calificare la turneul final al Campionatului European din anul 2012, informeaza agentia Reuters.

Sub conducerea lui Antic, nationala Serbiei a obtinut calificarea la Cupa Mondiala din anul 2010, în calitate de câstigatoare a grupei a 7-a preliminare, din care a facut parte si selectionata României, clasata în final pe locul 5.

"Multe lucruri bune s-au petrecut de când Antic a preluat conducerea selectionatei Serbiei, în august 2008, asa ca am decis sa continuam cu el la conducere si în campania pentru EURO 2012. Cu Antic la timona, echipa nationala a readus spectatorii înapoi pe stadioane, iar fotbalul si-a recâstigat locul în societate", se precizeaza într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al federatiei de la Belgrad.

Dupa ratarea calificarii la EURO 2008, sub conducerea spaniolului Javier Clemente, nationala Serbiei s-a bucurat de o sustinere scazuta din partea spectatorilor, însa dragostea sârbilor pentru echipa lor nationala a renascut dupa venirea lui Radmir Antic, fostul antrenor al echipelor Atletico Madrid, FC Barcelona si Real Madrid.

Ultima partida din preliminariile CM 2010, câstigata de Serbia cu 5-0 în fata României, s-a disputat cu casa închisa, pe stadionul "Marakana" din Belgrad, numerosi suporteri care doreau sa vada meciul pe viu nereusind sa mai obtina bilete la joc.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News