transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Nisipeanu remizeaza cu Judit Polgar, in Cupa Mondiala

Nisipeanu remizeaza cu Judit Polgar, in Cupa Mondiala

Marele maestru român Liviu Dieter - Nisipeanu a remizat cu marea maestra Judit Polgar, Ungaria, în primul meci din turul doi, al Cupei Mondiale de sah, de la Hanti Mansisk (Rusia).

Fiecare întâlnire se disputa pe parcursul a doua partide, iar daca rezultatul este egal, departajarea se face prin meciuri de sah rapid.
Dupa cum informeaza federatia internationala de specialitate, Judit Polgar ocupa primul loc în clasamentul mondial al jucatoarelor, cu un coeficient elo de 2.680 puncte, în timp ce Nisipeanu este cel mai bine clasat dintre jucatorii români, la masculin, pe locul 50, cu un elo de 2.677 puncte.

În primul tur, Liviu Dieter - Nisipeanu l-a învins cu 1,5 la 0,5 pe compatriotul sau, Constantin Lupulescu. Din cei 128 de jucatori prezenti la începutul competitiei, au mai ramas în concurs jumatate. În turul doi sunt prezenti numai 64 de sahisti, în al treilea 32, în turul patru 16, în turul cinci 8, semifinalele cu 4 jucatori vor avea loc între 6 si 8 decembrie, finala fiind programata între 10 si 14 decembrie. Câstigatorul este desemnat dupa finala care se va desfasura de-a lungul a patru partide.

Competitia are un buget total de 1,6 milioane dolari, învingatorului revenind 120.000 dolari. Hanti Mansisk se afla în Siberia, la 1. 903 km nord-est de Moscova.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News