transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Nicolita - Am demonstrat ca pot ajuta echipa

Nicolita - Am demonstrat ca pot ajuta echipa

Mijlocaşul Bănel Nicoliţă a spus că a demonstrat joi seara că poate ajuta echipa Steaua Bucureşti, în meciul cu St. Patrick's, din prima manşă a play-off-ului pentru Europa League (3-0).

''Mai am multe de demonstrat. Am avut o discuţie cu antrenorul cât timp am fost rezervă şi accept concurenţa pe post, deoarece este benefică echipei. Nu a fost niciun fel de problemă. Mi-am demonstrat atât mie, cât şi celor care m-au criticat, că pot ajuta echipa'', a spus după meci Nicoliţă, autorul primului gol şi coautor la al doilea.

''A fost o primă repriză foarte grea, dar ne bucurăm că în a doua parte am înscris de trei ori. Toată echipa a jucat bine. Noi sperăm să facem o figură mult mai frumoasă în Europa League decât am făcut în urma cu doi ani de zile'', a mai spus Nicoliţă.

''Au fost ceva emoţii, pentru că nu am marcat la prima ocazie. E bine că am câştigat cu 3-0 şi am tranşat calificarea de la Bucureşti. Aveam mare nevoie de suporteri, puneau mare presiune pe adversari'', a declarat la rândul său, portarul Ciprian Tătăruşanu.

Steaua Bucureşti a învins formaţia irlandeză Saint Patrick's Athletic FC cu scorul de 3-0 (0-0), joi seara, în Capitală, cu porţile închise, într-un meci din prima manşă a play-off-ului pentru grupele Europa League la fotbal. Steaua a deschis scorul prin Bănel Nicoliţă, în min. 56, iar Bogdan Stancu a marcat în min. 65 şi 80.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News