transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Kenna - Steaua a fost mai buna

Kenna - Steaua a fost mai buna

Jeff Kenna, antrenorul echipei irlandeze St. Patrick's Athletic, a declarat că victoria formaţiei Steaua, cu scorul de 3-0, în prima manşă a play-off-ului pentru Europa League, este meritată, Steaua fiind o echipă mai bună.

''Speram să nu primim atâtea goluri, dacă se termina 2-0 poate era mai interesant meciul retur. Am avut câteva şanse de gol şi cred că puteam primi şi un penalty, în repriza secundă. Nu ştiu sigur dacă faultul a fost în careu, dar sigur trebuia fluierat. Putem considera şi că am fost norocoşi, în acelaşi timp, deoarece Steaua mai putea marca. Am spus adio grupelor, dar nu e o ruşine, deoarece ne-a învins o echipă mult mai bună'', a declarat Kenna.

După 0-0 la pauză, irlandezii şi-au făcut planul să păstreze rezultatul şi în primele 20 de minute ale părţii secunde, dar nu au reuşit, a mărturisit Kenna. ''În prima repriză a avut noroc că nu a luat gol, a apărat bine şi portarul Rogers'', a spus Kenna, care speră ca în retur ''echipa să joace mai multe mingi pe direcţia atacantului O'Brien şi acesta să facă mai multe decât la Bucureşti''.

Antrenorul echipei irlandeze speră să nu aibă parte de un scor de cricket la meciul retur şi să nu permită o posesie bună a Stelei. ''Speră să intrăm repede în joc, suntem optimişti şi după felul cum am remontat în faza precedentă a competiţiei, cu Krîlia Sovetov Samara'', a completat Kenna, pentru care a fost prima dată când a jucat pe un stadion gol, recunoscând că a fost ''a fost ciudat''.

Steaua Bucureşti a învins formaţia irlandeză Saint Patrick's Athletic FC cu scorul de 3-0 (0-0), joi seara, în Capitală, cu porţile închise, într-un meci din prima manşă a play-off-ului pentru grupele Europa League la fotbal. Steaua a deschis scorul prin Bănel Nicoliţă, în min. 56, iar Bogdan Stancu a marcat în min. 65 şi 80.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News