transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Jamie Harris - Steaua a fost cea mai buna echipa pe care am intalnit-o

Jamie Harris - Steaua a fost cea mai buna echipa pe care am intalnit-o

Jamie Harris, căpitanul echipei irlandeze de fotbal Saint Patrick's Athletic, a declarat după înfrângerea cu 0-3, în faţa Stelei, că formaţia din Bucureşti a jucat foarte bine.

"A fost un meci foarte dificil, ştiam de când am venit aici că Steaua este o echipă foarte bună şi dacă primeam doar două goluri, ar fi fost extraordinar. Am avut unele şanse de a marca şi dacă am fi pierdut cu 1-2, atunci am fi avut şanse, dar la 3-0 va fi foarte greu. În retur sperăm că Steaua să vină să se apere, iar noi vom juca 4-4-2 şi vom reuşi să avem mai multe ocazii", a spus Harris.

Căpitanul echipei oaspete a menţionat că Steaua este cel mai puternic adversar pe care l-a întâlnit până în prezent. "Până acum, Steaua a fost cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o, chiar am vorbit în vestiar despre asta", a subliniat Harris.

La rândul său, atacantul Mark Quigley spera ca St. Patrick's să dea gol repede, pentru a mai putea spera la calificare. "A fost un meci foarte greu, Steaua este o echipă foarte bună. Am venit cu speranţe mari, să ţinem de scor. E dezamăgitor să pierzi cu 3-0. În Irlanda speram să vină mulţi spectatori. Dacă dăm gol devreme, atunci am avea ceva şanse", a adăugat Quigley, după cum informează un post de televiziune.

Steaua Bucureşti a învins formaţia irlandeză Saint Patrick's Athletic FC cu scorul de 3-0 (0-0), joi seara, în Capitală, cu porţile închise, într-un meci din prima manşă a play-off-ului pentru grupele Europa League la fotbal.

Steaua a deschis scorul prin Bănel Nicoliţă, în min. 56, iar Bogdan Stancu a marcat în min. 65 şi 80. Steaua a reuşit o victorie meritată şi manşa secundă, din 27 august, pare să fie o simplă formalitate.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News