transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Kaiac-canoe: 4 medalii de aur, 3 de argint si 3 de bronz la CE de juniori si tineret

Kaiac-canoe: 4 medalii de aur, 3 de argint si 3 de bronz la CE de juniori si tineret

România a cucerit 4 medalii de aur, 3 de argint şi 3 de bronz la ediţia 2009 a Campionatului European de kaiac-canoe pentru juniori şi tineret, care s-a încheiat duminică la Poznan, în Polonia.

În competiţia de tineret, echipajul de Canoe 4 (Mihail Simion/Liviu Dumitrescu/Victor Mihalachi/Florin Comănici) a câştigat medalia de aur în proba de 1.000 m, fiind urmat în clasament de Rusia şi Ucraina. Acelaşi echipaj a cucerit aurul şi în proba de 500 m, devansând Rusia şi Belarus.

Echipajul masculin de kaiac 4 (Ionuţ Mitrea/Justin Porcăraşu/Dan Costea/Bogdan Mada) a obţinut argintul în proba de 500 m, iar la 1.000 m echipajul de K4 (Justin Porcăraşu/Petruş Gavrilă/Ionuţ Mitrea/Dan Costea) a intrat în posesia medaliei de bronz.

La C2 500 m, Hariton Ivanov şi Victor Mihalachi au cucerit medalia de bronz, fiind devansaţi de Rusia şi Ungaria.

În competiţia juniorilor, Irina Lauric a câştigat medalia de aur la Kaiac simplu 1.000 m, iar echipajul de Canoe 4 (Paul Pricop/Andrei Liferi/Adi Grozuţă/Cosmin Simion) a obţinut aurul în proba de 1.000 m. Echipajul de C2 (Mihai Vasile/Adrian Tudose) a urcat pe treapta a 2-a a podiumului în proba de 500 m şi pe treapta a 3-a la 1.000 m.

În proba de K4 feminin-500 m, Bianca Pleşca, Alexandra Ciobanu, Cristina Berchiu şi Irina Lauric au cucerit argintul.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News