transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Razvan Lucescu isi doreste un stadion plin la meciul cu Timisoara

Razvan Lucescu isi doreste un stadion plin la meciul cu Timisoara

"Îmi doresc să avem parte de un stadion plin", a declarat antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, înaintea meciului de pe teren propriu cu FC Timişoara din ultima etapă de campionat, informează site-ul grupării braşovene.

"Este meciul care contează pentru noi şi toţi ne dorim să obţinem victoria. Îmi doresc să avem parte de un stadion plin, pentru că publicul îţi dă întotdeauna forţe nebănuite. Am analizat jocul Timişoarei şi am văzut că au un lot foarte puternic, cu jucători de valoare, cu experienţă, care pot pune în dificultate orice adversar", a afirmat Lucescu la conferinţa de presă organizată marţi de FC Braşov.

"Nu e vorba de nicio revanşă de luat în faţa Timişoarei. Este un joc de campionat şi la fiecare meci noi ne gândim doar la victorie. Plus că mai există posibilitatea de a prinde Europa League, o şansă, una mică, dar atunci când crezi şi te baţi cu dorinţă foarte mare până la capăt, poţi reuşi", a continuat antrenorul.

"Am ţinut legătura săptămâna trecută cu Daniel Isăilă şi mi-a spus că baieţii s-au pregătit serios şi au fost foarte concentraţi la antrenamente. Suntem datori şi faţă de Bogdan Stelea, să-i facem un final cât mai frumos. Merită cu prisosinţă acest lucru. Băieţii au această obligaţie, de a lupta şi pentru el", a adăugat Lucescu.

Pentru meciul cu Timişoara, tehnicianul nu va putea conta pe Rui Duarte, Mugurel Buga şi Ionut Voicu, accidentaţi, în timp ce Romeo Surdu este suspendat.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News