transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Pentru Jacques Rogge, Federer este cel mai bun din toate timpurile

Pentru Jacques Rogge, Federer este cel mai bun din toate timpurile

Elveţianul Roger Federer, care a câştigat duminică turneul de tenis de la Roland Garros, este "cel mai bun jucător din toate timpurile", a apreciat preşedintele Comitetului internaţional olimpic (CIO), Jacques Rogge.

"Chiar astăzi i-am trimis o scrisoare lui Roger Federer, pentru a-l felicita în urma acestei reuşite unice, întrucât cred că este cel mai bun jucător din lume şi din toate timpurile", a declarat oficialul olimpic la o conferinţă de presă la Bruxelles.
 
În respectiva scrisoare, preşedintele CIO şi-a exprimat, de asemenea, "speranţa" că elveţianul "va participa la Wimbledon la turneul olimpic de la Londra din 2012". 

Duminică, Roger Federer a câştigat în cele din urmă la Roland Garros titlul care îi scăpa de mai mulţi ani, singurul de Mare Şlem care îi lipsea din palmares, după ce l-a învins clar pe suedezul Robin Soderling, în numai 3 seturi. Cu acest al 14-lea trofeu, elveţianul de 27 de ani a egalat recordul victoriilor în turneele majore deţinut de Pete Sampras.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News