transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Rugby in VII: Romania, invinsa de Franta in finala turneului de la Atena

Rugby in VII: Romania, invinsa de Franta in finala turneului de la Atena

Echipa României de rugby în VII a fost învinsă de Franţa cu 33-10 în finala turneului de la Atena, din cadrul circuitului European Seven 2009, cu turneul final programat la Hanovra (Germania) între 11 şi 12 iulie a.c.

În grupa A a competiţiei de la Atena, România a învins Monaco (21-0), Bulgaria (74-0), Serbia (45-12) şi a pierdut la Franţa (10-31).

În semifinale, România a întrecut Spania (5-0), iar Franţa a dispus de Cipru cu 29-0. În finală, Franţa a învins România cu 33-10, iar pentru locurile 3-4, Spania a întrecut Cipru cu 22-5.

România are şanse mari de calificare la turneul final de la Hanovra, dacă ocupă unul dintre primele 4 locuri la turneul de la Odessa (6-7 iunie). Antrenorul echipei României de rugby în VII este Alexandru Lupu, iar manager Rareş Manolache.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News