transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

700 de jandarmi la meciul Steaua - Rapid

 700 de jandarmi la meciul Steaua - Rapid

700 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul dintre Steaua Bucureşti şi Rapid Bucureşti, care va avea loc vineri, de la ora 21,00, în cadrul etapei a 31-a a Ligii I de fotbal, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti.
Accesul publicului în stadion se va face începând cu ora 18,30, pe baza de bilete, acreditări de presa şi invitaţii, emise de FC Steaua, iar interzicerea comercializării băuturilor alcoolice în zona stadionului se va face începând cu ora 16,00.

Jandarmeria Bucureşti recomandă spectatorilor care vor fi prezenţi pe stadionul "Ghencea", ''să participe la spectacol, dar să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, forţele de ordine recomandă suporterilor să se delimiteze de orice formă de violenţă simbolică sau fizică, care poate conduce la tulburarea ordinii publice''.

Pe traseele de afluire/defluire, cât şi în zonele adiacente stadionului, efectivele Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti vor fi sprijinite de echipaje ale poliţiei şi agenţi comunitari

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene sau alte efecte pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. Conform legii, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

Este interzis să se arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News