transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Carlos Tevez vrea sa paraseasca Manchester United

Carlos Tevez vrea sa paraseasca Manchester United

Atacantul argentinian Carlos Tevez intenţionează să părăsească echipa engleză de fotbal Manchester Uited, pentru că nu se simte dorit şi nici apreciat de club, scrie ziarul britanic The Sunday Telegraph. Tevez s-a plâns în ultimul timp de slaba lui participare la jocurile MU, deşi anul trecut a marcat 19 goluri în 39 meciuri.

Managerul Manchester Uited Sir Alex Ferguson s-a declarat, în ce-l priveşte, optimist în perspectiva păstrării atacantului argentinian.

Omul de afaceri iranian Kia Joorabchian, a cărui firmă MSI se ocupă de fariera atacantului argentinian, a declarat că a primit pentru Tevez o ofertă de 40 milioane de lire sterline, de la un club din străinătate. În context, Tevez a respins afirmaţiile potrivit cărora vrea doar să facă să-i crească şansele de a obţine un salariu mai ridicat, insistând asupra faptului că nu ţine neapărat să plece din Anglia.

"Fiica mea, Florencia, are 4 ani, învaţă engleza, o vorbeşte, de altfel, mai bine decât mine, iar soţia mea Vanessa este fericită în Anglia", a adăugat Tevez, care a subliniat: "Iubim viaţa de aici şi vrem să rămânem în Anglia".

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News