transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania

Categorii

Linkuri externe

Lacatus - Ghinionul a facut sa nu castigam

Lacatus - Ghinionul a facut sa nu castigam

Marius Lăcătuş, antrenorul echipei Steaua, a declarat că doar ghinionul a făcut ca echipa din Ghencea să nu câştige derby-ul cu Dinamo, de vineri seara.

''A fost un joc echilibrat, cu o posesie mai bună pentru noi şi poate am fi meritat victoria. Din păcate nu am reuşit. Băieţii au dorit, au depus un efort mare, au respectat indicaţiile mele, dar ghinionul a făcut ca rezultatul să fie egal. Sperăm să adunăm cât mai multe puncte din meciurile viitoare. Nu trebuie să abandonăm lupta şi să ne clasăm pe un loc cât mai bun'', a declarat Lăcătuş după meci.

''Poate nu a fost o evoluţie bună din partea unor jucători, dar, privind jocul în ansamblu, cred că meritam victoria. Şi noi am marcat dintr-un şut deviat şi ei tot aşa, dar cred că ghinionul ne-a privat de o victorie'', a mai spus antrenorul Stelei.

Lăcătuş a recunoscut că a fost inspirat cu introducerea lui Bicfalvi. ''Am preferat să încep cu Pleşan titular, deoarece era mai experimentat, iar a el a jucat bine cât a rezistat fizic. Bicfalvi şi-a făcut datoria şi îl felicit'', a afirmat Lăcătuş.

''Vom vedea dacă vom reuşi să terminăm pe locul doi, dar nu depinde numai de noi. Trebuie să câştigăm tot până la final, iar apoi să vedem ce fac adversarele. Poate ne vom mulţumi şi cu un loc de Europa League'', a conchis Lăcătuş, care a precizat că de la un meci Steaua - Dinamo ''te aştepţi să fie un spectacol total, dar presiunea rezultatului îşi poate pune amprenta asupra jocului''.

''A fost o atmosferă excelentă pe stadion, din păcate nu am reuşit să-i mulţumim pe fanii noştri'', a subliniat Lăcătuş, care a explicat lăsarea lui Ogăraru pe banca de rezerve: ''Ogăraru nu a jucat, i-am explicat motivele, trebuie să înţeleagă şi să demonstreze că îşi merită locul de titular, după ce a avut o evoluţie neconvingătoare în ultimele două jocuri''.

Lăcătuş a vorbit şi despre adversara Stelei de vineri: ''Dinamo e pe primul loc, înseamnă că au jucat mai bine decât celelalte echipe''.

Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), vineri seara, pe stadionul din Ghencea, într-un meci din etapa a 30-a a Ligii I de fotbal. Ambele goluri s-au marcat în ultimele zece minute de joc, Eric Bicfalvi deschizând scorul pentru gazde (81), ca apoi Claudiu Niculescu (88) să restabilească egalitatea.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES

Cititi mai multe articole din arhiva Play News